18.11.2013

sanokaa


Noniin eli antaa tulla vaan kaikenlaisii hauskoi ideoit siitä mimmosii postauksii voisin tehä!!(: Ois kiva nähä mitä te haluutte lukee ja sillee. Eli ehdotuksii vaa tulemaan!

8 kommenttia:

 1. tee postaus sun huoneesta/meikeistä? :) video ois mahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny huoneen esittely postauksen eli kun selaat vähän taaksepäin ni pitäs löytyy.(: Meikkipostauksen voin tehdä (poistin sen vanhan,koska se oli nii järkky ja mun meikkikokoelma on puuttunu aika paljo) jos se saa vähän enemmä kannatusta. Koska senki oon sillon joskus tehny ni en tiä haluuko moni nähä uuden sellasen?(: Mut ihan mieluusti semmosen tekisin.

   Poista
 2. tee joku faktapostaus ittestäs? :) tai sitten joku missä kerrot miinuksia ja plussia elämästäs ylipäätään (eli mitä haluisit muuttaa ja mitkä hyvin) (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea toi miinukset ja plussa juttu :) voisin täs viikonlopun aikana toteuttaa!

   Poista
 3. http://justme-foryou.blogspot.fi/2014/01/100-postaus.html

  Haastan sut tohon haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon haasteesta!(: En viitsi luvata millon sen teen, mutta varmasti jossain vaiheessa tulee haasteeseen vastattua.

   Poista
 4. heeips:) missä välissä aikoisit näitä toteutella? en haluu painostaa ku tiiän et sulla on muutaki tekemistä mutta kunhan kyselen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!(:

   Ton yhden postauksen minkä oon luvannu tehdä oon jotenki tehny. Muutamat kuvat ja viimeistelyt puuttuu. Luulisin siis et tässä ihan lähi aikoina tulee, mut en uskalla luvata mitään. Nimittäin viimeks kun lupasin et teen viikonlopun aikana ni eiköhä mulle jus tullu kauhee vyöry kaikkii koulutehtävii.. Ja sama on jatkunu täs tosi kauan! En oo koneellekkaan kerinnyt istua moneen viikkoon.

   Ihanaa että ootte jaksanu ootella. Kyllä se postaus viel tulee!(:

   Poista