13.1.2014

Pieni matka ajassa taaksepäin

Hellurei kaikki! Ei ois pitäny ruveta lupailee mitään et postailen useammin, koska aina kun teen lupauksen ni mulle tulee hirvee vyöry jotain koulutehtäviä. En oo moneen viikkoon ehtinyt istahtaa koneelle ku aina ollu kouluhommia tai muita kiireitä. Mut ihanaa, et ootte ollu tosi kärsivällisiä (tai si ketään ei kiinnosta :D).
 
Mut mä nyt halusin tehdä teille postauksen mun joulusta. Joo tiedän, et joulusta on jo ikuisuus, mut eks oo ihan kiva palailla vähän ajassa taakse päin ja saada pikkuinen joulufiilis vähäks aikaa? Ite ainaki oon niin jouluihminen et pieni joulufiilistely tällee tammikuussa ei haittaa yhtään. Mutta jos itse et ole sellainen niin jätä tämä postaus suosiolla väliin!
 

Aaton juhlinta alkoi joulukuusen koristelulla, lumiukkoa katselemalla ja joulupuuroa syömällä. Olin siis kotona äidin, Lauran ja Lauran avopuolison kanssa. Äitillä oli osunu iltavuoro aatoks niin äiti lähti kahdelta töihin ja me lähdettii iskälle.
Iskällä sitten tehtiin jouluruoka. Oli vähän erillainen ruoka ku muina jouluina, mut silti tosi hyvä kyl mä vaan vastsan sain täyteen.
 
Ruuan jälkeen lähdettiin hautausmaalle toivottamaan tädille ja mammalle hyvät joulut kynttilöiden kera!<3 En kyl muista joulua jollon oisin hautausmaalla ollu yltäpäältä mudassa ja oisin pitäny sateenvarjoo pään päällä. Erittäin valkea ja tyypillinen joulu siis... Takasin iskällä sit availtiin lahjat. Iskältä saan joka vuosi vaan rahaa, mut tänä vuonna sain pari muutaki kivaa juttua. Yllätyin kyl positiivisesti vaikken mä mitään olis tarvinnu. :) Ilta sit vaa hölläiltiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Ihanan rento ilta siis. 
 
Iskältä lähdettiin joskus yhdeksän aikaan ja käytiin hakemassa äiti töistä. Kotona juotiin skumppaa, syötiin jouluhenkinen iltapala, availtiin lahjoja ja vietettiin ihanaa aikaa yhdessä. Muuta en jouluillalta olis kaivannu!Joulupäivänä me sitten syötiin kunnon jouluruoka ja käytiin mammalla ja hautausmaalla Tarvajoella. Ihanan rento joulu kyllä oli. Ei parempaa joulua olis voinu toivoa. Mulle joulussa on tärkeintä se yhdessä olo ja ettei oo kiire minnekkään ja nää asiat todellakin toteutu!

Mut nyt tosiaan on jo vuosi 2014 ja joulu on jo kaukana menneisyydessä. Vuoden vaihteen mä vietin kavereiden kans meiän iskällä. Saunottiin, syötiin hyvin, ammuttiin raketteja, juotiin skumppaa, juhlittiin ja mitä ny muuta kaikkee kivaa uutena vuotena kuuluu tehdä! Tää uusi vuosi tosiaan meni vaan kavereiden kanssa eikä missään sen suuremman poppoon seassa niinku täs parina viime vuonna. Uuden vuoden vietosta mul ei oo mitää julkasu kelposia kuvia, joten voitte päätellä kui mahtava meno oli!

Mutta nyt on taas tylsä arki menossa ja kouluhommat painaa päälle. Lisäks tänään alko taas tanssin ohjaus harjotukset ja tänään alotin autokoulun. Joten kiireitä on luvassa! Onneks wanhoihin ei oo enää kauaa ni jaksan tän kaiken kiireen! En oikeesti oota mitään päivää tällä hetkellä niin paljooo. Ääää en malta oottaa et saan sen mekon päälle ja saan olla prinsessa yhden päivän!<3

Mut nyt mä riennän taas läksyjen pariin!heippa!

Ps. Multa on kyselty sen toivepostauksen tulemisesta ja se kyllä tulee vielä! Oon tehny sen aika lailla valmiiks. Parit kuvat ja viimeistelyt puuttuu viel joten toivottavasti jaksatte viel vähän aikaa oottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti