9.6.2013

kesäkesäkesäkesäkesä


Vähän yli viikko sitte hurahti lukion ensimmäinen vuosi päätökseen. Viimisen jakson todistus oli suoraan sanottuna ihan paska, mut se nyt oli iha odotettavissa koska koeviikolla mun panostus ei ollu mitää kovin kummosta, koska ajattelin vaa tulevaa kesälomaa. Mut ens vuonna si paremmin ja nyt keskityn vaa nauttii kesästä!

Ensimmäiset lomapäivät on menny tosi kivasti. Viikkosin en oo kyl tehny oikeestaa mitää muuta ku töitä, mut viikonloput on sit kavereille ja semmoselle hengailulle. Tähä astiset säätki on ollu tosi ihanii ni aurinkooki oon saanu otettuu iha hyvin. Nyt vaa pitäs viel jaksaa tää kesäkuu loppuun ja sit saan olla iha rauhassa lomalla. Ei sillä etten viihtyis tuol mun työpaikassa, mut loma on silti aina loma! :) 

Lueskelin mun vuosi sitte tekemiä postauksia. Tuntu et toi petra ketä on niit postauksii kirjotellu on iha eri ihminen ku se ketä nyt tääl kirjottelee. Asiat on vaa muuttunu nii paljo noista ajoista. En sillo vuos sit osannu ees ajatella et mä voisin olla joku päivä niin onnelinen ku mä nyt oon!:) Ihanaa etten elä niis ajois enää.

Mut nyt kuitenki täytyy rientää äkkii nukkumaan, koska aamulla on taas töitä, moikka! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti