23.6.2013

JUHANNUS

Moikka! Tulin nyt tekemään teille postauksen meiän juhannuksen vietosta. Kerranki jaksoin ottaa kameran mukaan niin saatte nyt vähän laadukkaampia kuvia kun yleensä :). Kännykällä tuli kuitenkin otettua paljon enemmän kuvia, mut tässä nyt nämä kameralla räpsityt otokset. 
 tältä me näytetään ku grilliä ei saada syttymään :D
Me vieteltiin juhannusta ihan vaan tyttöporukalla Lotalla. Lisäks järkättiin Lotta L:lle pienet yllätyssynttärit. Oli ihana nähä kuinka iloseks ja yllättyneeks toi tyttö saatiin. :) Eli meillä oli siis kaks juhlimisen aihetta: juhannus ja Lotan 17 vuotis synttärit. 

Meiän iltaan mahtu grillaamista, syömistä, tanssimista, kesän fiilistelyä, hassuttelua, juhlimista ja ihan vaa yhdessä oloa. Toi alkuilta oli kyl tosi ihana ja mulla ainaki oli tosi hauskaa! Oli just semmosta juhannuksen viettoo ku olin odottanu. Viime vuoden juhannus ei kyl ollu mitään tähän verrattuna. Ainut miinus tässä illassa oli se kun lähettii loppuillasta kaikki vähä eri paikkoihin ja tällee, mut ne asiat on onneks jo sovittu! :) Ite ainaki muistelen vaan tätä alkuiltaa ja kuinka mukavaa aikaa mulla oli mun parhaiden ystävien kans. 

Juhannuspäiväki vietettiin oikeestaan vaan Lotalla. Lähin joskus neljän aikaan Lotalta, tulin kotiin syömään, menin takasin Lotalle, Saatiin idea et jäädään tyttöjen kans toiseks yöks Lotalle, tulin kotiin hakee tavaroita ja sit menin takasin Lotalle :D. Vieteltiin taas semmost rentoo ja hauskaa tyttöjen iltaa. Naurettiin ihan hulluna kaikille ihan hölmöille jutuille ja pidettiin vaan hauskaa. Nyt kyllä huomaa, että univelkoja on kertyny ja tuntuu ihanalta ajatukselta päästä kohta nukkumaan pitkästä aikaa omaan sänkyyn. Mut kaiken puolin aivan mahtava viikonloppu takana ja kiitos tästä kuuluu mun aivan ihanille tytöille!:) 

Mites teidän juhannus meni? :) 


1 kommentti:

  1. oli kyllä ihana juhannus, kiitoksia tytsyt <3 -lortsa

    VastaaPoista