12.2.2013

my weekend was....

Aikaa taas vierähtäny viime päivittelyistä, mut nytkun on koeviikko suosiolla ohi ni on taas aikaa kirjotella. Itseasiassa meil oli tänää jo kokeenpalautus, et emmä iha heti koeviikon loputtuu tullu kirjottelee :D. Viikonlopun kuitenki olin iha koko aja liikkeessä ni ei ollu paljoo aikaa istahtaa koneen ääreen. 
Perjantaina siis tosiaan juhlistettiin vähäsen tätä koeviikon loppumista tyttöjen kans. Perjantai ilta starttas sillä kun käytiin Lotan ja Rosan kans vähän keilailemassa.Siitä sit jatkettiin matkaa Monalle, missä sit oli Monan lisäks viel Laura,Lotta S ja Emmi. Siellä sitten vähän juhlittiin yhdessä ja myöhemmi si vähä erkaannuttii eri paikkoihi. Oli kaikin puolin kiva ilta, vaikkei si loppuilta mennykkää iha suunnitelmie mukaa. 

Lauantaina sit mentiin Lotan kans Rosalle auttamaan vähän Rosan pikkusiskon 7vuotis synttäreillä. Oli se kyl aikamoista touhuu, mut kivaa kuiteski. Kukapa nyt ei tykkäis syödä herkkuja ja kuunnella Robinin levyä kymmentä kertaa putkeen :D. Ruvettiin myös vähä kauhul miettii, et eikai me vaa olla koskaa oltu samanlaisia. Rispectii kyl meiä vanhemmille jos oltiin. Lauantai illan viettelin sit vaa kotona ku pukkas pientä väsymystä eikä oikeen houkuttanu olla kovin sosiaalinen. 

Eipä mulla nyt si ollu muuta. Kivaa loppuviikkoo kaikille ja alkavaa talvilomaaa! (Veikkaisin et aika monel alkaa se nyt perjantaina).
Ps. Hiipuu taas pieni et puhuisin yksikseni -tunne :s

2 kommenttia:

  1. Et sä yksikseks siellä puhu :) Kyllä sun postauksia luetaan varmaankin aikas ahkerasti.
    Ps. Oot toooosi nätti! (:

    VastaaPoista