17.2.2013

oonniinväsynyetnyteikeksiotsikkoo


Ihan ensiks pahoittelut,et postaus sisältää taas pelkkii iPhone kuvii. Tiän et toi laatu on välillä jotain niin hirveetä (esim. kun katsoo tota isointa kuva...hui kamala.), mut ei oo tullu nyt otettuu muulla ku kännykällä kuvia. Lupaan että ens postauksen kuvat on otettu taas järkkärillä! :) 

Eli siis tossa muutama hassu otos eiliseltä. Eilen oli siis vanhojentanssit ja pääsin ihastelemaan tansseja kahteen otteseen. Ensin oli päivänäytös koululla ja koska oon vanhojen toimikunnassa tulin iltanäytökseen tarjoilemaan kahvia ja näin ollen näin tanssit toisen kerran. Vanhojen jälkeen oli sit vuorossa jatkot joihin meki sit päästii osallistumaan. Oli kyl superhauskaa, vaik eka tuntu et ei oikee kuulluttu joukkoon ku oltiin periaatteessa töissä siellä. No oli kuitenki hauskaa ja ens vuonna on varmasti vielä hauskempaa!(; 

Ihan hassua ajatella että vuoden päästä on mun vuoro olla prinsessa. Enää en istukkaan vaa tylsästi yleisössä arvostelemassa toisten pukuja vaan sit on mun vuoro olla siellä arvosteltavana. Aika on kyl menny tosi nopeesti! Just vasta siihe oli viis vuotta. Ootan kyl vanhoi niiin paljo, et tää vuosi kyl varmaa tuntuu kolmelta. Toisaalta paljon parempi et ne on edessä päin, ku se et ne ois jo ohi. 

Mut nyt on kyllä eilisen jäljiltä sen verran univelkoja et pakko lähtee nukkumaan. Palaillaan kunnollisen postauksen parissa, moikka! :)6 kommenttia:

 1. Hei oon niin samaa mieltä tosta fiilingistä :D eka oli ihan et herranjumala mää tanssin ja nyt oli herranjumala mä oon se ketä viskoo karkkeja. :DD Nauti hei lukiosta, se on nopeasti ohi <3 :)

  VastaaPoista
 2. sulla mitää univelkaa ollu vaa krapula

  <3:lotta

  VastaaPoista
 3. ui kuullostaa kivalta! onko suulla jo pari tiedossa?:)

  VastaaPoista