18.8.2012

the first weekend


Ensimmäinen viikko koulua käyty. En oikee tiiä mitä miettis tosta lukiosta. Se tuntuu nimittäin nyt jo aika rankalta ni en yhtää tiä mitä pitäs odottaa esim. koeviikolta. No kaipa mä jaksan pitää vaa ettiä se motivaatio jostain. 

Tänään kävästiin äitin kans Ruskolla sijaitsevassa Loviisan aitassa. Se on siis tommone sisustuspuoti mis on kans jottai vaatteita. Se oli tosi hieno paikka ja siel oli tosi kivoi juttuja. Harmi vaa et jotkut oli aikas arvokkaita, mut niinhän kaikki nykyää. Harmi kans et mä tykkään ehkä enemmä semmosesta modernista sisustustyylistä, mut kaipa tuoltaki sit mun tulevaa opiskelijakämppää jotain löytyy. On se kiva miettii tommosii jo tässä vaiheessa ku lukiooki vasta viikko takana :D.

Mut joo tänään en sit jaksanu minnekään muualle lähtee, vaikka tarkotus oli. Mul on nimittäi koko päivän ollu kurkku tosi kipee ja pelkkä puhuminenki on tehny tosi kipeetä. Toivottavasti tää nyt ei pahenis ja menis pian ohi, koska en halua todellakaa tulla kipeeks. Mut nyt mä jatkan tota kesä 2012 postauksen väsäämistä teille. (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti