13.8.2012

last dayJa niin vierähti viiminen päivä kesälomasta. En tajua miten tää kesä nyt on menny nii nopeesti. Voisin iha hyvi viel lomailla pari viikkoo lisää, vaikka iha hyvityksesk siitä et tän kesän säät ei ollu mitkää kovin mieluisat. Kyllähä mukaan mahtu pari lämmintä päivää et pitää olla niistä kiitollinen. Ja vaikkei aina sää suosinukkaan ni mulla oli silti tosi kiva kesä!(: Mut palailen sit kesätunnelmiin sen erillisen postauksen parissa.

Tänään kävästiin äidin kans nopeesti myllyssä hakee viel viimiset koulujutut. Mukaan tarttu sit kans tommonen aivan ihana villapaita. Toi on oikeesti ni lämmin ja tosi pehmonen et oikeen ootan ku saan pistää ton ekaa kertaa päälle. Sit löysin kans koululaukun, mikä on mun mielestä tosi kiva!(: 

Nyt on sit jo koululaukku valmiina huomenna starttaaviin lukio opintoihi. Sitä ei enää itekkä huomaa kuinka nopeesti aika menee. Justhan mä odotin kauhuissani alkavaa yläastetta ja pidin lukiolaisia kauheen isoina ja aikuisina. Kyllähän nytkin on pientä jännitystä mahanpohjassa, mut kyllä se sit siitä!

Mut nyt nukkumaan, et jaksaa sit huomenna palata arkeen. Hyi kui kamalalta se sana kuulostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti