4.11.2013

Mä tajuta sain, että nyt tai en koskaan tän hetken mä tahdon tallentaa

Yks viikonloppu taas takanapäin ja nyt nokka kohti uutta viikkoa. Mulla oli tosi mukava viikonloppu ja nyt kyl jaksaa taas ahertaa vähän aikaa koulun penkillä.

Perjantaina tytöt + Niilo ja Oskari tuli meille kattelemaan halloweenin kunniaks kauhuleffaa. Tuli kyl taas todettuu et kauhuleffat ei oo mua varten. Ei se leffa ollu ees sillee kovin hirvee, mut silti koko leffa meni vaa kiljuen ja silmiä kiinni pitäen. Mut leffan jälkeen sit ruvettiin kattelee kaikkii hauskoi videoita ja chillailtiin vaan pitkälle yöhön.

Lauantai alko sillä, ku nukuttiin Rosan ja Lotan kans aika pitkään ja hilluttii vaa lakanoitte välis puhuen kaikkee tyhmää ja tiedostaen ettei mihkään oo kiire.Rosan ja Lotan lähdettyä mä sain nauttii pari tuntia yksin olosta, joka oikeesti teki ihan hyvää. Menin löhöilemään meiän poreammeeseen kera hyvän musiikin, oli kerranki ihanaa ku ei ollu mitää hommia mitä tarvitti tehä vaa sai vaan olla. Loppu päivän hengailin kotona, kattelin pikkusiskon kaa piirrettyjä ja siivoilin mun huonetta ihan omasta tahdosta. Illalla tytöt tuli sit taas meille vähäks aikaa ja meiltä si otettii suunta Niilolle, missä vieteltiin iltaa mukavalla porukalla. Oli tosi kiva ilta, jos paria pikku juttua ei lasketa. :)


Tällänen rento viikonloppu mulla!(: Mut nyt tää tyttö lähtee nukkumaan, koska koulu...

Ps. Jos haluutte vähän useemmin tietää mitä mulle kuuluu ni sitte vaa instagramiin  nimimerkki petrasofiaaa. Sinne tosiaan tulee pistettyy vähän useemmin kaikkee.(:

2 kommenttia:

  1. ihanaa et alkaa taas tulee postauksii (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et joku ilahtuu siitä hyvästä et mä postailen!(:

      Poista