4.12.2012

Mä valitsin juosta, koska luulin etten osaisi muuta

HELLO JOULUKUU! Vaikka en ookkaan mikään suuri talven ystävä niin joulu on aivan eri asia. Joulun aikaan on aina niin ihana ja rauhallinen tunnelma, ettei semmosta koe ku vaa kerran vuodessa. Glögi,jouluvalot,joulutortut,joululaulut,lumi ja viltin alle käärityminen on jotain aivan ihanaa. Lumi on just semmone asia mitä jouluna kuuluu olla, mut sit joulun jälkeen mulla aina kehkeytyy hirvee inho sitä mössöö kohtaan.  Nyt kuitenki keskityn joulun odottamiseen. Nyt mäki pysyn laskuissa, et missä kohtaa mennää, sillä äiti ilahdutti mut tänää joulukalenterilla, jee :D. 

Muokkailin tätä ulkoasuu viikonloppuna ja sain taas aikaseks jotain, mitä en osaa korjata. Eli mun noi kuvien välit suureni jotenki ihmeellisesti takasin siihen normaaliin. Sitku yritän muokata HTML koodia ni siel on kyl se koodi, mist pitäis tulla välit pienemmiks. Eli kaipaisin nyt kiperästi apua joltain viisaammalta! Eli auttakaa mua, pliis. :) 

ps. vain elämää -levy = <3 6 kommenttia:

 1. katsoppa täältä apuja! : http://blogiongelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tuolta yrittänyt apua löytää, mutta mitkään noista ei toimi mun kohdalla :s

   Poista
 2. sul on tosi kiva blogii:) käu tsekkaan munki blogi ja liity tietty lukiaks jos kiinnostaa, määki oon liittyny sun:) http://sekasinoncom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon! :) Ja juu käyn kurkkaamassa

   Poista
 3. Vähä toi sun banneri o siisti! :)

  http://juissis.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan perus höskähän se vaan on mut kiitos, kiva kun tykkäät! :)

   Poista