21.11.2012

pikkulauantaii


Luulin et mun jalat ois kokenut kaikki maholliset kivut ja vammat, mut olin näköjään väärässä. Penikkatauti tästä nyt sit vielä puuttuki..  Eli tosiaan mun oikea sääri aivan tajuttoman kipee ja se sattuu ihan koko ajan niin kävellessä ku iha paikalla ollessa. Koulussa pärjään hirveillä särkylääke määrillä ja kipugeelillä. Nyt vaa pitäs yrittää olla vähäsen aikaa harrastamatta liikuntaa argh.

Perjantaina alkaa koeviikko ja nyt on lukemiset jääny vähä myöhemmäks ku viimeks. Onneks ei oo tosiaan nii paljoo reaaleja ku viime jaksos. Perjantaina ois heti matikka ja osaan jo aavistaa miten se tulee menemään. Kivat sille kuka on keksiny prosenttilaskut ja toisenasteen yhtälöt ja niiden jotkut ratkasukaavat.. 
¨
Tätä pikku stressin poikasta kuitenki autto tänää joulutortut (omnom), viidakkoperhe ja viikonlopun suunnittelu. Tosta jälkimmäisestä ei kuitenkaa sen enempää siltä varalta jos Lotta sattuu lukee tätä postausta.(;  Kuulette siitä kyl sit myöhemmi. Mut nyt voisin hilpasta nukkuu et pääsen aamulla ylös, moikka!

4 kommenttia: