16.11.2012

perjantaina hölläillään


Ihan ensiks mun on pakko hehkuttaa teille mun ja tyttöje uutta yhteistä harrastusta. Saatiin tossa nimittäi noin viikko sit ajatus, et ois aika siistiä mennä pelailee sählyä vaan kaveriporukalla sillee just vähä kuntosählyn muodos. No ei si menty montaa päivää ku oltiin jo varattu yheltä hallilta meille aika. Nyt meillä on sit tunnin harkka-aika joka torstai. Eilen sit oltiin ekaa kertaa pelailemassa ja meni tosi hyvin ekaks peliks. Innolla ootan seuraavii harkkoi, sillä se oli tosi mahtavaa!

Jes, viikonloppu ihanaa! Mua on koko viikon väsyttäny ihan hirveesti ja kouluasioiden takia on meinannu tulla itkupotkuraivareita liian monta kertaa. Joten parin päivän hölläilly on taas enemmän ku tervetullu. Tosin tänä viikonloppuna en kyl pääse täysin pakoon koulukirjoja, koska mun pitää lueskella ens viikon koeviikkoo varten. Täs jaksos mul on vaa kaks reaaliainetta, joten ei oo ainaka taas montaa kirjaa luettavana kannesta kanteen. 

Tän päivän oon vietelly täysin iskällä hölläilen. Iskä kotiutu just Kanarialta ni oli kiva nähä sitäki pitkästä aikaa. Se toi mulle tuliaisiks tommoset ihanat samaa sarjaa olevat  kaulakorun, rannekorun ja korvikset. Aivan ihanat, tykkään! Lisäks se sit toi mun ja Lauran suuria herkkuja eli happy hippoja! Ne on tommosia vaik kui hyviä kinderin suklaita, mitä ei mun mielestä saa Suomesta. Sen takia niitä pitää hamstrata aina mukaansa ku käy jossain Suomen ulkopuolella. Loppuilta sit vieteltiin Lauran ja Janeten kans leffailtaa Madacascarin kera ja nyt kattelaan Lauran kans tota "pientä säätöä" leffaa ja tää vaikuttaa tosi hyvältä. Huomenna ois sit ainaki suunnitelmis mennä syömää äitin ja Lauran kans Lauran 20v synttäreide kunniaks ja sit leffaan Rosan ja Lotan kans. Muusta en sit viel tiiäkkä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti