11.5.2012


Käytiin eilen ostamassa Rosan ja Lotan kanssa jäsenyys Loimaan tämmöseen kuntokeskukseen. Tuntuu jotenki ihanalta ku sai vihdoinki hommattuu ton jäsenyyden, ku se on varmaa puol vuotta ollu tarkotuksena ostaa, mut sit oon aina ollu "ostan sen huomenna.." ja sit se on vaa venyny. Tänää oli sit pakko mennä heti jumppailemaa, tosin oltiin jossain joogan tapasessa, sillä en uskaltanu tän käden kanssa mennä mihinkä mikä sitä vois rasittaa. Mut se oli kyl tosi kivaa ja rentouttavaa ja sillä oli tosi kiva alottaa viikonloppu! Mun käsi on nyt koko päivän ollu yllättävän hyvä ja lupauduin jo huomenna menemään salille. Mut sit tietenki se rupes vihloo ja jomottaa taas iha hirveesti vähän aikaa sitte, joten saa nähdä miten huomenna käy.

Tänään olin sit kans Saralla kattomassa peliä ja voi sitä kiljumisen,ilakoimisen ja kiroamisen määrää. Tultiin siihe tulokseen et loppu peli oli pahempaa ku meiän liikkatunneilla ja et meistä tulis hyviä valmentajia. (:
Meillä oli maailman paras kannustushuuto ja silti Suomi päätti  hävitä.. No onneks peliä ei oo vielä menetetty!

Tää on varmaan 54218096 kerta ku sanon tän, mut ois enemmän ku kiva ku heittäisitte jotain postaustoiveita, koska ois niin kiva toteutella jottai semmosii. Eli laittakaapa tulemaan kommenttia mimmosia postauksia haluaisitte täältä lukea! Mut nyt mä rupeen kattoo iholla ja salkkarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti