3.5.2013

VAPPU

Hellurei kaikki! Kauan ooteltu vappu tuli ja meni. Vappu on aina ollu semmonen juhla mistä mä oon tykänny tosi paljon. Munkit,sima,serpentiini,ilmapallot ja juuri saapunut kevät on vaan jotain niin kivaa. Yleensä meil on kaikki vappusuunnitelmat suurinpiirtein kuukautta aikasemmin tehtynä, mut nyt meillä ei ollu ollenkaan mitään suunnitelmia. Mentiin vaan extempore fiiliksel ja silti oli oikein kiva ilta!
Ilta starttas sillä, et tultiin tänne meille aluks. Täällä sit juotiin vähän kuoharii ja mietittiin, et mihis sitä sit lähtis koska ei kuitenkaan koko vappuu haluttu meillä viettää. Joskus puol kymmenen aikaan sit otettiin suunta kohti Virttaata, minne sit jäätiin loppu illaks. 
Mä sit lähin kotiin jo siinä kahden aikoihin, ku rupes väsyttämään ja fiilis vähä laski. :D Mut oli kyl kaikenkaikkiaan aivan mahtava vappu ja sain viettää sen vielä aivan parhaassa seurassa! :) Mites teidän vappu meni?

Ja tän postauksen kaikki kuvat on otettu kännykällä, joten siks vähän huono laatusii. 

4 kommenttia:

 1. "...ei kuitenkaan koko vappuu haluttu meillä viettää."

  tai sit vaa äiti tuli töistä kotii... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaa:) mut hyvä että oli hauska vappu!

   Poista
 2. Kiva että sulla meni vappu mukavasti! Täällä kans vietettiin vappu porukalla:) ensin aloteltiin kaverilla ja siitä sitte jatkettii baarikierrokselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et muillakin menny vappu mukavasti! :)

   Poista