17.1.2013

kukkuu

 Tänään oli aivan mahyava ilma ja kerranki nautein kävelystä kotiin. Lisäks kun oli hieno ilma eikä mulla ollu ku maantiedon läksyt ehdein mennä kuvailemaan pitkästä aikaan!En jaksanu muokkailla muita kuvia, joten laittelen lisää vähän myöhemmin. Ihanaa ku sai pitkästä aikaa arkipäivänä vaa hölläillä ku yleensä on koulutehtävii aivan kamalat määrät. 

Illalla mentiin sit taas tyttöjen kans tennishalille pelailemaan sählyä ekaa kertaa tänä vuonna. Huomas kyl ekojen pelien aikana et taukoo on pidetty ku oli aikamoista sähläystä :D.Mut oli kyl silti tosi kivaa. Loppuillan oon sit vaa ollu tekemättä mitään ja nyt aattelin suunnata nukkumaa. Huomenna meillä on koulussa ammatinvalintapäivä niin ei mikään rankkapäivä sillonkaan tiedossa, ihanaa. 
 Viime perjantaina käväsin parturissa ja nyt on juurikasvu pois. Mulle leikattiin myös etutukka, mut en oikee tiä tykkäänkö siitä.. Kaipa se ihan kiva on. Lisäks käväsin ottaa uuden korvisreiän ja hankein itteni koukkuun pretty little liarsiin. Aivan mahtava sarja! Onneks iskällä on vaa ainoastaan netflix, mistä voin sitä tuijotella ni ei lähe täysin hanskasta sen kattomine. Oon myös täysin hurahtanu tuohon hienoon,älykkääseen pelimaailman helmeen nimittäin Tamagoon..voi mua. 

1 kommentti:

  1. sä voit tulla kattoo meille koko ensimmäisen tuotantokauden pretty little liarsia 8) -lora

    VastaaPoista