4.11.2012

kuulumisia & sekavia kuvia


Sekalaisia kuvia jälleen kerran, mut ihan sama. Viikonloppu taas takanapäin ja tää viikonloppu oli hyvin kotipainotteinen, mikä oli sinäänsä aika rentouttavaa. Perjantaina mentiin iskän ja Janeten kans Ricoon syömään, käytiin ostamassa paljon irtokarkkeja ja sit kotona pidettii Janeten kans pikkane leffailta leffana Prinsessa Ruusunen. Ihmettelin ennen leffan kattomista, miks katoin sen lapsena vaan kerran ja nyt taas muistan miks. Ei se ollu mitenkä ihmeellinen ja ne äänet oli rasittavat. Mut ens kerralla luvassa Tuhkimo, mistä ei voi olla pitämättä (tässä vaiheessa ois ehkä hyvä sanoo et disney leffat on mun lempileffoja.. Siis klassikot).

Lauantaina Janette lähti takasin äitinsä tykö siinä 12 aikaan ni viettelin sit iskän kans päivän. Ei me kylläkään mitään ihmeellistä tehty tai ainaka mitään mikä teitä kiinnostais. Illemmalla Rosa ja Lotta tuli sit tänne kattomaan peral harboria. Näin ton leffan ekaa kertaa kokonaan ja tykkäsin vaik kui paljo! Tommoset leffat on nii hyviä mihi on yhdistetty romantiikkaa ja toimintaa. Rosa sit lähti sen leffan jälkee ja Lotta jäi meille si yöks. 

Iskä ja iskän naisystävä lähti lauantai yönä Kanarialle (ei ois toki mulleki kelvannu..) ni olin sit tän päivän yksin iskällä. Jouduin sit siivoilee ja tiskailee ja kaikkee muuta mahdollista, oivoi. Mut sit tulin kotiin jossain viide aikoihi ja lähin sit heti töihin (eli siivoomaan sinne yhteen toimistoon) ja sen jälkeen rupesin väkertää läksyi, joissa meni taas mukavan kauan. Nyt kuitenki meen koittamaan josko uni tulis (tod. näk ei tuu) joten heippaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti