26.11.2012

happy birthday, sulle!

Mun piti tehdä tää viime perjantaita koskeva postaus jo heti lauantaina, mut sit koeviikkoo lukemine meni edelle. Tässä nyt sit tämä kuiteski vihdoin ja viimein.

Elikkäs noi mun salaperäset puheet viikonlopusta tossa yhessä postauksessa johtu siitä, että meillä oli Lotan varalle oikein kivat suunnitelmat perjantaille. Pidettiin siis Lotalle yllätyssynttärit meillä! Ilta oli tosi onnistunu ja Lottaki tuntu tykkäävän. 

Tän näkösenä lähdin Lottaa juhlistaa :) 
Lotta L (synttärisankari oli Lotta S), Emmi, Rosa, Mona ja Laura tuli meille vissiin siinä kuudenaikoihi auttaa mua järjestelyissä. Tehtii tommone oikei nätti kattaus ja kokattiin oikee kunnon ateria! Lotta tuli sit siinä puol kahdeksa aikaa. Oli siinäki varmaa näky ku Lotta kuskattiin mopoautolla meille toiselta puolelta kaupunkia huivisilmillä. Lotan tullessa kierätettiin sitä sit ympäri meiä pihaa ettei se arvais missä me ollaa :D .
Sitte ku saatii Lotta sisälle ruvettiin syömään. Omnom mitä ruokaa!
Ruuan jälkeen katottiin sit Due date leffa. Oltiin laitettu meiän leffahuonee lattia täytee ilmapalloja ja oltii hommattu kaikenlaisia herkkuja. Tuli kyllä taas syötyä aivan liikaa.. (huom taas..) Leffa oli hauska just semmone Lotan tyylinen, ku se ei ikinä jaksa kattoo semmosia leffoja missä tarvis ajatella :D. 

Leffan jälkee meil oli viel yks yllätys Lotalle nimittäi pulahdettii sit vielä paljuun. Tuli taas juoruiltua,naurettua ja hölmöiltyä. Oli tosi kiva tyttöjen ilta just tommosta oon kaivannu! Jos Lotta luet tätä nii pus, oot ihana! :) 

4 kommenttia:

 1. awww, kiva postaus <3! harmi etten mä voinu olla koko iltaa teitin kans....

  VastaaPoista
 2. voi ää mikä postaus!! kiitos vielä illasta ja lahjasta, ihan parasta! voi jumantsukka et ootte tärkeitä tytskyjä <3 koko ilta vaa mun takii, ei voi käsittää.. äää. paras ilta, paras seura, ei siitä voi ku tykätä hei :) ja petra pusuja ja ite olet ihananana :')

  VastaaPoista
 3. Haastoin sut mun blogissa! :)
  http://everyday-everyday-everyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista