3.10.2012

autumn is here

En tiä mitä blogger teki tälle kuvanlaadulle...

Jes nyt on koeviikko kunnialla ohi! Tän päivän psykologian koekki meni hyvin, jopa paljon paremmin ku odotin. Oon täs viimepäivinä miettiny, et pitäskö jatkaa psykologian opiskelua ku se jotenki tuntuu niin kiinnostavalta ja lisäks sen opettaja on nii mukava. Mut aattelin kattoo minkä nyt tosta kokeesta saan ja päätän sit lopullisesti.

 Tänään ku pääsin kotiin tehtiin äitin kaa oikein pika visiitti Myllyyn. Oltiin siellä vaa joku puol tuntia, ku käytiin ostaa mulle ens jakson koulukirjat ja sit mä kävin ostaa noi ihanat farkut. Mun piti kyllä ostaa semmoset viininpunaset farkut mitä olin kattellu aikasemmi ginassa, mut ne oli sit loppu. Joten noi sit toimi lohdutusostoksena :D. 

Kävin tossa vähän aika sitten ottaa parit kuvat ulkona ku oli nii ihana ilma! Rakastan yli kaiken tätä alku syksyä, ku on vielä lämmin ja nätin näköstä. Mut sitku lehdet tippuu puista ja ku aurinko hylkää Suomen ni sit jo rupee kaipaa kesää iha järjettömästi. Mut nyt mun pitää rientää hakee Rosa meille, koska kuudelta alkaa viidakkoperhe! Rakastan tota sarjaa iha hirveesti enkä oo noita ekoi jaksoi nähny ku rupesin vasta viime syksynä äitin kans seuraamaa sitä.  Se sarja oliki sit jo iha loppusuoral ku me ruvettii kattoo joten nyt on ihana ku se alkaa alusta! Mut joo nyt pitää mennä heippa (:

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi otat tosi hyviä kuvia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän noissa vielä parantamisen varaa on, mutta kiitos paljon! (:

   Poista
 2. Ihana toi ''hello october''-kuva:)) Rakastan sun hiuksii, ja oot muutenki tosi kaunis:)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tooosi paljon! :) Voisin kyllä noista hiuksista luopua ilomielin ku tuntuu ettei ne ikinä mee sillai miten haluaa.

   Poista