23.9.2012

weekEND


Yks viikonloppu taas takanpäin. Kuvii tuli otettuu kännykällä aika paljonki, mut dropbox ei suostunu pelittää.. Vaikka viikonloppu oli iha täynnä stressiä ja vähä riitojaki ni oli iha mukavaa.

perjantai meni iskällä ja sit ilta tyttöjen kans. Mentiin siis Lauran,Rosan,Emmin ja Monan kans keilaamaan just Loimaalla avattuun keilahalliin. Mähän sit kans keilasin ensimmäistä kertaa elämässäni, joten ei ehkä ollu mitää parast peliä mun osalta :D. Mut tulipaha totaki lajia koitettuu ja haluun ehdottomasti mennä uusiks! Keilaamisen jälkee mentii sit kaupungille vähäks aikaa mut lähettiinki sit kaikki jo aikasin kottii ku tuli niin kylmä. 

launtaina mentii ottaa Janetelle korvisreiät. Se oli aamulla niin innoissaa ku kuuli et saa reiät, mut sitku mentii sinne kultasepän liikkeesee ni sit hymy vähä hyyty. Ensimmäise reiän jälkee se sit meni iha paniikkii ja itki iha hysteerisesti. Aika hirveetä katottavaa, mut sit loppujen lopuks saatii sille sit toinenki korvis. Mäki otin mun toiseen korvaan yhen reiän lisää ku oli nyt oiva tilaisuus ottaa. Loppu lauantai meni sit koeviikkoon lukien.

Tähän päivään sit sisälty oikeestaa vaa lukemista.. Mut ei se sit loppujen lopuks ni hirveetä ollu ku tajus sentää mitä lukee. Tuntuu kyl vaa ettei toi lukemine yhtää tasotu ja et sitä tulee vaa koko aja lisää.. Keskiviikkona alkaa koeviikko ja tuntuu etten pysy ollenka mun pänttäämissuunnitelmassa. Mut joo pänttäämisen ohessa ehdein leipoo pizzaa ja kattelee Janeten kans pochahontasta.Voi vitsi se leffa on si kans aina yhtä ihana! <3 Mut nyt on pakko lähtee nukkumaan et pääsen aamulla ylös, moikka!

4 kommenttia:

  1. Onks janette sun sisko tai jotai? :))

    VastaaPoista
  2. Khihihi kivaa oli keilaamas;) toivottavasti saatte teitin elokuvateatteri hommelin valmiiks perjantaiks, koska meille ei päääse! :) t:eemmmmiiiiuuw

    VastaaPoista