27.9.2012

I wish I could say asdfgjkhjlklj in real life

seuraa mua instagramessa nimellä petrasofiaaa

Bilsa ja enkun kokeet takana päin uskonto,ranska,hissa ja psykologia jäljellä. Sinäänsä koeviikko on jees kun saa nukkuu aamulla normaalia pidempään, ei tarvi laittautuu oikeestaa mitenkä, meet tekee vaa kokeen ja tuut kotiin. Nytkin oon molempina päivinä tullu kottiin jo siinä puol kahdentoista aikaan. Huomenna varsinki on jees ku pääsee viikonlopun viettoon taas samoihin aikoihin. Viikonlopun suunnitelmista en tiiä sen enempää et huomenna ainaski jotain tyttöjen kans ja sit varmaa ainaki aika paljon lukemista. Ei muuten mut ens viikon ranskan koe kummittelee jo mielessä aivan liikaa.. Tuntuu etten osaa mitää enkä tuukka osaamaa ei sais tietenkää ajatella noin mut väkisin tommoset ajatukset mieleen tulee.

Mun innostus tätä blogia kohtaan on viime päivinä noussu. Oon saanu tällä viikolla pari kommenttia teiltä lukijoilta ja jo se on nostanu mun fiilistä ihan hirveesti. Koko kesä ja tää alku syksy oli semmosta yksin puhelua täällä blogissa, että oikeesti yksikin kommentti piristää aina hirveesti mua ja mun päivää! (: 
Et kiitos teille ketkä on jaksanu jotain kommenttia keksiä näihin mun entistä tylsempiin postauksiin.5 kommenttia:

 1. ihhihii oot ihana ja sulla on kiva blogi :)
  Ja otat kivoja kuvia! :))

  VastaaPoista
 2. en oo oikeen ennen viittiny mitään kommentoida, vaikka oon anonyyminä sun blogias seuraillu jo jonki aikaa:)
  tää blogi on tosi kiva ja ootan aina innolla uusia postauksia:D
  ja oot ihan mielettömän kaunis!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sait todellakin hymyn mun kasvoille! Ihana kuulla et joku oikeesti odottais mun postauksia, vaikka välillä tuntuu et sisältö vaa turhenee koko ajan. Kiitti tosi paljon sulle! :)

   Poista
  2. hihii, eipä mitää^^ :D
   sanoin vaan niinku ajattelen:)

   Poista