29.5.2012

if you still talk about it you still care about it

whii ohan nää pää alaspäin kuvat kivoja..
Sekavia kuvia, joissa esiintyy viikonlopun ja tän viikon aikaisia otoksia. Kolme vikaa kuvaa on kännykällä otettuja, joten siks laatu ei oo niissä mikää paras. Nytku opein käyttää tota dropboxia ni voin useemmin jättää kameran kotii ja kuvailla kännykän kameralla ku sillä näköjää tulee iha kohtalaisia kuvia.

Ihan hirveesti asiaa, mut ei keksi miten sais kaikki päässä liikkuvat ajatukset järkevästi esille. Ekaks ainaki pakko mainita tästä hyvästä fiiliksestä, mikä valtas mut eilen, kun viiminen peruskoulu viikko pyörähti käyntiin. Ootan oikeesti niin paljon kesälomaa etten malta enää oottaa tätä viikkoo loppuun. Voin jo kuvitella sen ilmeen mun kasvoilla ja sen helpotuksen tunteen ku saan sen peruskoulun päättötodistuksen käteen. 
No mut kolmen päivän päästä saan kokee sen!

Tänään oltiin ysin tukareitten (+ 9A joka oli luokkaretkellä) kans särkänniemessä, mikä oli sit palkkio tästä meiän kahen vuoden uurastuksesta tukareina. Tosin meille kustanettii vaa matkat eli kaikki muut joutu maksamaan omasta kukkarosta. Eli tosiaan aika rento päivä oli ja ehkä paljon kivempi ku joku koulun liikuntapäivä. 

Hokasin, että kyl tää kirjottaminen sujuu ku jaksaa vaa panostaa tähän enemmä.. Ehkä mun vaa sit pitää jättää ne pika postaukset ja keskittyy kunnolla siihen mitä kirjotan. 

 kivaa ja rentoo viimistä viikkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti