30.4.2012

sunday

Mä ja mun postauslupailut.. Arvasin et täs käy taas näin. Mut puolustelen sillä, et en ehtiny perjantaina postailemaan ku oli nii paljon kaikkee tekemistä.

Mun eilinen päivä meni kokonaan Lauran luona Porissa. Oli kyllä tosi kiva ja erilainen päivä. Lähdin "aamulla" heti kahdentoista bussilla Poriin ja sit Laura tuliki mua asemalle vastaan ja mentii siitä sit heti syömään ja sit shoppailemaan. Tosin toi shoppailu meni vähän mönkään, sillä oltiin molemmat niin täynnä ruuasta ja väsyneitä joten ei jaksettu kattella mitään ni päätettii lähtee suoraan Lauran kämpille. Loppu ilta meni sit löhöillessä, mätöten, leipoen, taru sormusten herrasta kattelen ja juorruillen. Tänään sit uusittiin meidän shoppailukierros ku oltiin molemmat pirteimpiä, mut ei kyl siltikä lähteny mitää ihmeellistä mukaan. Iltapäivällä sit suunnattiin nokka takasin tänne tuppukylään.  Meiän piti ottaa paljon kuvia, mut sit kuvasaldo jäiki naurettavan pieneks :D.

Huomenna (taino tänään) juhlitaanki sit vappua ja uskon et tosi kivaa on tulossa, vaikkei mitään varsinaisia suunnitelmia ole, mut kylme tyttöjen kans aina jotain keksitään. (: Nyt kuitenkin nukkumaan, sillä huomenna pitäs olla jo 12 vetämässä tanssiharkkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti