26.3.2012

HAASTE number 2

- Kiitä tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseen.
- Kirjoita 7 faktaa itsestäsi
- Lahjoita tämä 15 bloggaajalle

Eli haasteen sain mun hyvältä kaverilta Rosalta  eli kiitos vaan (: Oon tehny tän joskus aikasemminki, mut eipä se mittää. En nyt jaksa haastaa tähän ketään muuta kun Lotat laiskalla päällä kun oon, mut jos joku haluu 7 faktaa ittestään kirjotella ni olkaapa hyvä vaan. (:

1 Tykkään suunnitella tosi paljon asioita. Synttärit,vappu,tuleva viikonloppu tai jokin muu juttu saattaa olla suunniteltuna mun päässä moneen otteeseen hyvissä ajoin. Lisäks tykkään suunnitella kavereitten kaa vaikka monien kuukausienki päästä tapahtuvat jutut iha yksityiskohtaisesti. En kuitenka odota ikinä, että ne suunnitelmat toteutuis tykkään vaan rakennella pilvilinnoja :D.
2 Mua houkutti ihan hirveesti hakee Turkuun Juhana Herttuan lukioon. Olin miettiny asiaa varmaa syksystä lähtien, mut en si uskaltanu puhua siitä kellekkä. Sitku vihdoin ja viimein sain aikaseks puhuttuu äidille siitä ja elettyäni pari päivää varmana, että haen sinne musta tuli kuitenki pelkuri ja hain vaan tylsästi Loimaan lukioon, mikä sinänsä ärsyttää mua. Mut täällä on sentään kaverit ja lyhyt matka. (:
3 Mulla on silmälasit, mut en käytä niitä hirveesti. Jotenki ne aina vaa unohtuu tonne laatikkoo, ku en enää nää niillä nii hyvi ku ilma lasei, mut enmä ilma lasejaka nää mitenkä hirvee hyvi. Pitäs tästä kyl mennä taas näöntarkastuksee taino ois pitäny mennä jo vuos sitte.
4 Oon aika pahasti taikauskonen. Se on kyl semmone piire mistä en tykkää itessäni, koska se on mun mielestä typerää :D.
5 Kammoksun ihan hirveesti neuloja. En tiä mistä se kammo on lähteny, mut oikee hävettää kui pahaks se on kehittyny mulla. Kylmä pelkään paljon muitakin asioita, mut en mitää nii paljoo ku neuloja.
6 Musiikki on aina ollu tosi lähellä mun sydäntä. Aina jos mulla on hyvä mieli fiilistelen sitä musiikkiin, jos mua ärsyttää puran ne vihat musiikkiin ja joskus vaan fiilisitelen sitä itse kappaletta ja nautin siitä hyvästä olosta minkä se tuo mulle. Tykkään myös soittaa kitaraa, mutten kuitenka sillee et kaikki kuulee, sillä en oo siinä hommassa mikään kovin hyvä. Kyllä mä nyt sillon tällön jossain jotain rämpyttelen, mutten sen enempää. Paras paikka kuitenki mun mielestä soittamiselle on kotona sillee ettei kukaan kuule. Oon myös aina tykänny mun musiikkimausta ja viime aikoina se on laajentunu tosi paljon siten et oon ruvennu kuuntelee eri tyylisiä bändejä ja oon yrittäny olla tuomitsematta mitään bändiä ilman että oon kuunnelu enemmän ku yhden niiden kappaleen.
7 Tälläset haasteet on mulle tosi vaikeita. Mä en vaan osaa kertoa itestäni. Koulussa jo kyselin hädissäni Lotalta, et mitä mun tähän kuuluu laittaa. Sit koko päivän mietein, et mitä mä voin itestäni kertoa ja nyt facebookissa oon illan mittaan kyselly hädissäni ihmisiltä et kertoo musta jotain asioita :D. Mut siis joo kyllä mulle saa jatkossakin näitä laittaa ihan ilolla otan haasteen vastaan, vaikka nää tuntuuki vaikeilta (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti