19.11.2011

Fghfkghkghk moi. Mulla oli torstaina kampaaja aika ja nyt on sit kiva väri päässä ja blondista juurikasvusta ei oo tietoakaa. Sit olin ajatellu et haluisin semmosen ottiksen ja sivuottiksen sekotuksen, mitä tässä on nyt vähä vaikee selittää. Mut joo sittenhä se kampaaja meni ja leikkas semmosen tasasen ottiksen jee. Kyl toi otsis on ihan kiva, mut jos näitä pitää auki ni nää on ihan järkyttävät eli nuttura ja ponnari linjalla mennään. (: Ootan jo innolla sitä päivää, ku herään ja tää otsis on kasvanu nii pitkäks et tätä voi pitää sivulla.
Mun viikonloppu lähti eilen kivasti käyntiin. Laura tuli Loimaalle ja vaihdeltiin sit viikon kuulumiset need for speedin tahtiin :DD. Sit näin Lottia,Saraa,Rosaa ja Monaa ja sit illal tulin tänne iskäl.

Tänään käytiin sit kattoo toi uusin twilight ja sanon nyt et mun mielestä se oli ihan outo. Muutenki oon aina kattonu noita twilighteja vaan sen takia, et ne on aika huvittavia. Mut siis ei siinä mitään jos joku tykkää täähän on vaa mun mielipide. (:


Nyt jatkan tätä BB:n kattelua. Nii ja hei olis ihan kiva, jos jotain kommentiaki välillä laittaisitte!(:
Niin ja kuvat on TÄÄLTÄ

2 kommenttia:

  1. mulla on sama juttu noitten twilightien suhteen... Pakko nähdä kaikki, vaikkei ne ees oo mitään laatukamaa!

    VastaaPoista
  2. Nii se on tosi hassua ku pitää kuitenki aina nähä ne kaikki leffat, vaikka sä etukäteen tiät ettet tuu tykkää niistä! :D

    VastaaPoista