17.10.2011

hurts

Joo elikkä eilen oli se kauan odotettu päivä! Lähettiin täältä joskus vähän ennen kahta junalla kohti Helsinkiä. Helsingissä käveltiin hotelille,oltiin huonees vähä aikaa ja sit lähettii syömää siihe alakertaa oikee semmosee hienoo ravintolaan. Sitku oltiin syöty kello oliki jo jotain puol kuus ja sit siinä puol seitsemän aikaan lähettii kävelee kohti jäähallia.

Ovet avattiin just ku päästiin pihalle ni siinä meni vähä aikaa ennen ku päästii sisälle. Sisällä lähettiin sit melkee heti kohti permantoo missä oliki jo si aika paljon ihmisiä. Päätettii Lauran kans mennä sinne ihan reunaan, että päästäs si mahollisesti tunkemaa siitä eteenpäi ja sehän onnistuki. Ei menny kauaa ku lämppäri alko soittamaan ja voi, että ku ne veti hyvin! Mä rupesin itkemää jo yhessä niiden kappaleessa, että saatatte jo arvata mitä oli luvassa. Tykkäsin kyl kovin niiden musiikista ja aika meni tosi nopeesti niitä kuunnellessa.

Noku ne oli lopettanu soittamisen ni ei menny kauaa ku nää ihanat herrat asteli lavalle! Aaah en voi kuvailla sitä tunnetta, ku ne alko soittamaan, eihän siinä muuta voinu tehä ku itkeä. Nii hyvän keikan vetivät, että olin niin onnelinen että pääsin tonne ja jäi vaan hyvä mieli tosta! Kaikki kappaleet oli mitä mahtavampia livenä ja voi vitsi ne valkoset ruusut, eläytyminen ja puheet veti mut kyl täysin sanattomaks.

Kameraahan mulla ei ollut jäähallilla mukana, koska en omista sellasta kameraa minkä sais sinne ottaa. Mut tässä on nyt kuitenki jonkinlaisia kuvia eiliseltä:
Nyt tuli vähän tekstiä enemmän, mut välillä näinki päin.
Mä lähen nyt nukkumaan ja huomenna sit taas Turkuun
kattoo talvitakkia!(:
ps. syysloma!<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti